یک نسخه قدیمی برای تقویت حافظه و یاد آوری فراموش شده ها

1 – مُرّ مکّی  Morre Makki  ده گرم

2 – اِگِر ترکی   Eger Torki  ده گرم

3 – سُعد کوفی   Sode  Koofi ده گرم

4 – فلفل سفید                  ده گرم

5 -  کندر kondor              ده گرم

6 – زعفران                    ده گرم

7 – عسل                        170 گرم

مواد فوق را آسیاب کرده با عسل مخلوط و روزی دوبار ، صبح پیش از صبحانه و شب پیش از خواب ، هربار به اندازه یک قاشق کوچک چایخوری میل کنید . این معجون علاوه بر تقویت حافظه ، موجب یاد آوری فراموش شده ها نیز می شود .

سعی کنید از عطاری های قدیمی تهیه کنید .

چنانچه تحت نظر پزشک هستید ، مشورت کنید .